Produk & Servis Amim Najmie
Tahniah! Kerana anda menjumpai laman web yang menyenaraikan kesemua produk dan servis saya dengan harga diskaun!

Kesemua harga diskaun ini hanya VALID jika ditempah melalui page ini sahaja.

Harga promosi TIDAK VALID jika anda beli di laman web utama.

Servis Micro Design

RM20 RM15 (Diskaun 25%)

Anda perlukan design untuk facebook cover, banner untuk iklan anda, header website atau blog, ebook cover, blog post image, servis hilangkan latar belakang gambar atau lain-lain design? Serahkan pada saya.

Micro design bermaksud, kerja-kerja design yang melibatkan minima kerja design. Micro design tidak membuat design secara complicated. Jika anda perlukan design secara complicated, servis ini bukan untuk anda.

Servis ini melibatkan hanya kerja-kerja design asas sahaja.
Jangan beli dilaman Web Jualan Utama. Oleh kerana harga promosi hanya valid pada halaman ini sahaja. Link Web Jualan Utama diatas adalah untuk anda mengetahui lebih lanjut mengenai produk tersebut

Personal Designer

RM2400 RM800 (Diskaun 66.6%)

Saya akan menjadi personal designer anda selama 30 hari. Dalam masa 30 hari, anda dibenarkan meminta apa sahaja jenis micro design. Terpulang samada ianya design untuk perniagaan anda, ataupun design untuk client anda.

Tempoh 30 hari, dan setiap sehari, maksimum 4 design boleh anda request. Ini bermaksud, satu design jatuh pada harga hanya RM6.67 , berbanding anda membayar RM20 untuk satu design jika anda mengambil servis saya secara per unit. Sudah pasti anda tidak akan dapat lihat harga sebegini ditawarkan dimana-mana.

Design akan disiapkan dan dihantar sepantas 3 hari kurang 24 jam.

Ianya ibarat anda mempunyai seorang pekerja untuk perniagaan anda. Jika anda teruskan servis untuk bulan kedua, anda akan mendapat potongan RM200 daripada harga yang anda bayar pada bulan pertama.

Ianya tertakluk pada terma & syarat. Rujuk web jualan.

MAAF! JUALAN TELAH DITUTUP SELAMA-LAMANYA

buat duit di fiverr

Pakej Buat Duit USD Edisi 2017

RM70 RM56 (Diskaun 20%)

Saya mempunyai pengalaman buat duit di Fiverr ini sejak tahun 2011 lagi. Kini, sudah memasuki 6 tahun saya menjana pendapatan USD daripada laman web Fiverr ini.

Yang menariknya mengenai Fiverr, anda boleh terus mula menjual dengan menggunakan kemahiran yang anda ada.

Tak perlu hasilkan produk!

Anda boleh tawarkan kemahiran atau hobi anda seperti mengambil gambar, design, menari, memasak, menulis, bercakap, menyunting video, kerja kreatif, marketing, dan apa sahaja kemahiran dan hobi yang anda ada.
Jangan beli dilaman Web Jualan Utama. Oleh kerana harga promosi hanya valid pada halaman ini sahaja. Link Web Jualan Utama diatas adalah untuk anda mengetahui lebih lanjut mengenai produk tersebut
ebook plr

4 Ebook PLR (Boleh Jual Semula)

RM300 RM120 (Diskaun 60%)

Jika anda tercari-cari produk untuk dijual di internet dan mahukan keuntungan 100%, YES, ini untuk anda.

Anda boleh bermula dengan menjual ebook.

Bukan bermaksud anda beli ebook orang lain kemudian jual semula tanpa pengetahuan pemilik asal. Itu bukan cara yang betul ya. Cara yang betul adalah anda perlu mempunyai lesen sekiranya anda ingin menjual semula produk tersebut.

Anda beruntung kerana disini anda akan mendapat 4 ebook berserta lesen jualan semula iaitu (PLR). Dengan adanya lesen PLR, anda boleh menjual semula ebook ini dalam keadaan asal atau diubah suai kemudian jual semula.
Jangan beli dilaman Web Jualan Utama. Oleh kerana harga promosi hanya valid pada halaman ini sahaja. Link Web Jualan Utama diatas adalah untuk anda mengetahui lebih lanjut mengenai produk tersebut

Redesign Website Salesletter

RM300 RM150 (Diskaun 50%)

Website salesletter anda kurang menarik? Saya menyediakan servis mencantikkan website anda supaya nampak lebih cantik dan menarik.

(Harga diatas adalah untuk Servis utama sahaja, tidak termasuk dengan Add-On lain. Sila rujuk laman jualan untuk melihat add-on lain jika anda perlukan)
Jangan beli dilaman Web Jualan Utama. Oleh kerana harga promosi hanya valid pada halaman ini sahaja. Link Web Jualan Utama diatas adalah untuk anda mengetahui lebih lanjut mengenai produk tersebut

Software Grafik Niaga

by Ezign™

(Diskaun 65% setiap pakej)

Bulanan RM30 RM10.50 setiap bulan
Tahunan RM280 RM98 setiap tahun
Lifetime - VIP RM297 RM103.95 sekali bayar!

Sebuah software online yang membolehkan anda menghasilkan design sendiri dalam masa 5 minit sahaja. Software semudah drag and drop sahaja. Template disediakan. Hanya perlu edit sahaja mengikut kesesuaian anda. Harga adalah secara bulanan. Namun, anda boleh memilih pakej bayar sekali sahaja untuk lifetime access. Anda akan mendapat akaun VIP.

MAAF! JUALAN TELAH DITUTUP SELAMA-LAMANYA

Personal Coaching Website

RM950 RM750 (Diskaun 21%)

Belajar bina laman web profesional bersama saya secara one-to-one coaching selama satu hari. Daripada pagi sehingga petang. Tanya apa sahaja berkenaan laman web. Menariknya, saya akan pergi ke tempat dan tarikh yang anda tetapkan.

(Promosi ini untuk mereka didalam kawasan Selangor, & KL. Diluar kawasan, juga ada harga promosi. Perlu hubungi saya terlebih dahulu)
Jangan beli dilaman Web Jualan Utama. Oleh kerana harga promosi hanya valid pada halaman ini sahaja. Link Web Jualan Utama diatas adalah untuk anda mengetahui lebih lanjut mengenai produk tersebut

MAAF! JUALAN TELAH DITUTUP SELAMA-LAMANYA

Hasilkan Ebook Untuk Anda

RM300 RM200 (Diskaun 33.3%)

Saya akan menyiapkan satu ebook untuk anda. Dari segi design ecover, design layout dalaman ebook, serta keseluruhan isi kandungan didalam ebook! Bunyi macam tak masuk akal.

YA! Saya siapkan ebook untuk anda! Anda tak perlu lakukan apa-apa, kerana saya akan siapkan daripada kosong hingga siap sepenuhnya.

Beberapa perkara yang anda perlu tahu adalah:
- Topik yang boleh anda minta untuk saya hasilkan perlulah topik yang GENERAL. Bermaksud, topik seperti asas kesihatan, tips kecantikan, tips anak cerdik, dan perkara-perkara yang asas adalah dibenarkan. Topik seperti Cara Lulus Loan, Tips Gagal Bayar Hutang, Tutorial, Politik, Seks dan topik-topik yang rumit tidak diterima.
- Ebook akan disiapkan lebih kurang 15-20 muka surat
- Akan disiapkan lebih kurang 1-2 minggu
- Ecover dan layout dalaman juga akan di design secara percuma

Ebook ini sesuai untuk anda berikan percuma kepada pembeli atau subscriber anda. Boleh juga dijual. Terpulang kepada anda kerana ebook akan 100% menjadi milik anda.

Apa jua permintaan topik anda, sila hubungi saya terlebih dahulu untuk memastikan samada topik yang anda mahu saya tulis, diterima atau tidak. Pastikan double confirm dengan saya terlebih dahulu sebelum membuat bayaran untuk servis ini. Klik sini untuk hubungi saya di FB.
teknik copywriting

Ebook 8 Teknik Tulis Ayat Jualan

RM37 RM12 (Diskaun 67.5%)

Ebook ini akan membongkarkan 8 teknik berkesan untuk menulis ayat jualan tanpa mengupah orang lain menulis ayat jualan di laman web anda.

Ayat jualan yang menarik tidak boleh ditiru tetapi ia perlu dibuat. Jika anda tanya kepada copywriter terhebat di seluruh dunia, tiada seorang pun yang tahu bagaimana hendak menulis ayat yang tepat.

Mereka hanya mencuba, mencuba dan mencuba. Namun, ada persamaan diantara ayat jualan iaitu ia ditulis berdasarkan sesuatu.

8 teknik yang ditekankan didalam ebook ini adalah nadi untuk menghasilkan ayat jualan yang mantap dan hebat.
buat duit dengan media sosial

Ebook Buat Duit dengan Media Sosial

RM40 RM12 (Diskaun 70%)

Ebook ini sesuai untuk semua. Sesiapa pun boleh lakukan. Tidak perlu sebarang kemahiran pun! Tak perlu jual barang.

Sambil-sambil anda guna facebook, twitter, instagram, dan lain-lain media sosial, anda boleh jana pendapatan.

Dijamin ianya PALING MUDAH kerana anak anda juga boleh lakukan. Daripada duduk rumah tak buat apa, boleh cuba jana pendapatan dengan cara mudah ni :)
rahsia laman web

Ebook 11 Rahsia Laman Web Efektif

RM47 RM12 (Diskaun 74.4%)

Tahukah anda, kehebatan sesuatu produk itu sebenarnya disebarkan melalui laman web? Ya, di laman web semua pelawat akan membaca dan memahami kehebatan produk tersebut sehingga mereka berasa yakin untuk membeli.

Bayangkan pula, anda melawat sebuah laman web yang hanya menceritakan hanya sedikit kelebihan produk, tanpa penerangan yang meyakinkan dan rekabentuk yang sangat pudar dan kelihatan tidak kemas. Adakah anda yakin untuk membuat pesanan?

Mungkin anda tahu, bahawa produk itu memang bagus...tetapi, yakinkah anda bahawa pesanan anda selamat? Maka, laman web merupakan impresi awal para pelawat untuk menilai samada untuk memesan atau tidak.

Oleh itu, memiliki laman web yang efektif ataupun mampu menjual merupakan aspek penting untuk menentukan kejayaan anda dalam perniagaan internet ini. Ada banyak perkara yang perlu dipertimbangkan sebelum anda melancarkan laman web anda. Jangan bazirkan masa dan wang anda dengan melancarkan laman web yang tidak bermaya dan kurang efektif!
rahsia 1 dollar

Ebook Rahsia 1 Dollar

RM40 RM20 (Diskaun 50%)

Anda akan menerima ebook saya yang bertajuk "Rahsia 1 Dollar" ini secara PERCUMA!

Ianya adalah teknik untuk anda gandakan pendapatan dalam nilai USD.

Paling menarik, dengan melakukan teknik ini, anda dapat menjana pendapatan dalam USD walaupun anda tidak melakukan kerja tersebut.

Rahsia 1 Dollar ini akan mengajar anda caranya!
cara tulis artikel

Ebook Teknik Tulis Artikel Mudah

RM37 RM20 (Diskaun 45.9%)

Ramai orang pening kepala untuk menulis artikel. Tiada idea untuk menulis, tak tahu topik apa yang sesuai untuk ditulis, tak tahu nak mula dari mana, dan sebagainya.

Lebih teruk lagi, menulis artikel yang tak ada siapa pun yang mahu membacanya.

Didalam ebook ini, anda akan pelajari cara untuk menulis artikel dengan mudah, dan bukan itu sahaja, saya juga akan mengajar anda cara untuk menjana pendapatan melalui penulisan artikel.
Contoh Frame

Plugin Videoframes

by Ezign™

RM30 RM15 (Diskaun 50%)

Bosan dengan penampilan video dilaman web atau blog anda? Dengan Videoframes by Ezign™, video anda menjadi lebih menarik dengan adanya frames tambahan pada video.

Lihat contoh video frames yang saya letakkan. Selain itu, anda juga boleh klik sini untuk melihat contoh di blog saya.

Plugin ini hanya sesuai untuk laman web / blog yang menggunakan platform Wordpress sahaja. Hanya copy link URL video di YouTube dan masukkan diruangan yang disediakan di dalam Videoframes.

40+ frames pilihan tersedia untuk anda pilih.

Koleksi Gambar Background Berkualiti Tinggi

RM49 RM20 (Diskaun 59.1%)

176 koleksi gambar berkualiti tinggi yang boleh anda guna pakai untuk dijadikan sebagai background. Background flyres, background facebook cover dan macam-macam lagi.

MAAF! JUALAN TELAH DITUTUP SELAMA-LAMANYA

Berminat?

Sila pilih produk yang anda mahukan:

error: Content is protected !!