Ini Contoh Barang Mainan Yang Terlajak Laris Di Ebay!

jual mainan online

Hari ini saya nak share kepada anda antara produk hot yang anda boleh jual di Ebay.

Iaitu barang permainan (toys).

Sebenarnya anda tak perlu nak jual semua jenis barang permainan.

Cukup hanya fokus 1-2 jenis barang tapi anda cukup arif tentang produk yang anda jual tu. Lagi spesifik lagi bagus. Sebab anda tak akan ada banyak pesaing untuk anda compete dengan penjual di seluruh dunia.

Untuk memudahkan pemahaman anda, saya akan tunjukkan antara Top seller kategori mainan di ebay.com oleh penjual dari Malaysia.

Read more

7 Contoh Makanan Malaysia Yang Anda Boleh Jual Di Ebay!

jual makanan online

Dalam artikel kali ini saya nak kongsikan antara barang-barang makanan yang mungkin anda tak jangka di Ebay pun boleh dijual!

Bukan satu bukan dua.. tapi ada yang sampai dah beratus-ratus unit!

Apa barang tu? Saya selalu di tanya oleh ramai orang nak jual apa kat ebay ni!

Sebenarnya semua barang boleh dijual. Yang penting anda take action!

Jom tengok antara barang yang mudah untuk anda dapat di kedai-kedai runcit atau di sekeliling anda.

Read more

Anda Pasti Terkejut Bagaimana Barang Ini Boleh Dijual Di Ebay!

dropship bisnes ebay aliexpress

Pada zaman kegawatan ekonomi dan harga barang yang sentiasa naik, ramai yang ingin mencari pendapatan tambahan.

Tapi masih ramai yang masih tak tahu nak berniaga terutamanya berniaga online.

Masalah peniaga online ini adalah menarik trafik ke website untuk membuat jualan. Kekangan utama peniaga online adalah menarik trafik.

Jika menggunakan Facebook Ads memang boleh mendapatkan trafik, tetapi memakan kos yang tinggi apabila telah ramai pesaing menjual produk yang sama.

Read more

error: Content is protected !!